Menu

Princ iz Eleja 550x50

Špirić: Cilj "skupštine naroda" izazivanje incidenata Istaknuto

spiric-2017-snsd-3-700x402Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas da je stvarni cilj održavanja takozvane skupštine naroda pokušaj opozicije da na sve načine izazove incidente u Republici Srpskoj i reakcije organa za sprovođenje zakona.

 

"Zato su dnevni red iz Narodne skupštine Republike Srpske preselili u neke druge sale" , rekao je Srni Špirić, ističući da opoziciji treba da bude jasno da nema većinu gdje god zasjedala i da uzalud svoje autističke sjednice naziva narodnim.

 

Špirić, koji je i poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dodao je da je opozicija okrenula leđa svome narodu i da će joj to narod istom mjerom vratiti na izborima oktobra 2018. godine.

 

Prema njegovim riječima, istorija će opoziciju pamtiti po neviđenoj količini mržnje prema institucijama i najistaknutijim pojedincima Republike Srpske, te dosad neviđenoj servilnosti prema političkom Sarajevu.

 

"Ostanimo pribrani na sve provokacije, čvrsto vezani za ideale naše stradale braće, a to je jedino i samo Republika Srpska", poručio je Špirić.

 

U Banjaluci bi večeras trebalo da bude održana prva "skupština naroda" u organizaciji opozicionih stranaka u Republici Srpskoj.

 

(Vijesti.ba / SRNA)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com