Menu

Brčko: SOCIJALISTI ZA ŽENE Istaknuto

socija2Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, predstavnici Opštinskog odbora Socijalističke partije u Brčkom danas su podijelili cvijeće ženama smještenim na Odjeljenju ginekologije Bolnice u Brčkom, Udruženju dijabetičara, te ženama koje se nalaze u staračkim domovima "Bajer", "Vesna Mićanović" i "Mara Novaković ".

 


Pored toga, predstavnice Aktiva žena i Aktiva mladih dijelili su ruže pripadnicama ljepšeg pola i na Trgu mladih u Brčkom čestitajući im njihov dan.


Osmi mart je dan posvećen nježnijem polu, pa se tako moramo odnositi, nježno i sa poštovanjem. One nas rađaju, brinu za nas, one nas vole. Red je da im ponekad uzvratimo i to ne samo danas, nego kad god imamo prilike za to. Ovom prilikom svim ženama Brčko Distrikta čestitamo Osmi mart, Međunarodni dan žena sa željom da ga provedu srećne i sa osmijehom na licu. To im želimo - ne samo ovaj dan nego svaki dan, jer svaki dan je njihov dan.


Srećan Dan žena!

 

OPŠTINSKI ODBOR SOCIJALISTIČKE PARTIJE BRČKO

 

socija1socija2socija3socija4socija5

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com