Menu

Brčko: SNSD lijepljenjem prvih plakata ozvaničio početak kampanje Istaknuto

snsd kaDanas je Savez nezavisnih socijaldemokrata ozvaničila početak svoje kampanje. Predsjednik brčanskog SNSD –a Đorđa Kojić i Siniša Milić danas su ozvaničili početak izborne kampanje lijepljenjem prvih plakata u centru grada.

 

 

"SNSD ide u jednu veliku pobjedu na svim nivoima kada je u pitanju Republika Srpska. Naši kandidat za člana Predsjedništva i Parlament BiH, kao i kandidat za Predsjednika Republike Srpske sigurno pobjeđuju. To smo dokazali i svojim radom u proteklom periodu" rekao je Đorđa Kojić, predsjednik OO SNSD Brčko distrikt.

 

Savaz nezavisnih socijaldemokrata je u proteklom periodu pokazao odgovornost ističe Siniša Milić.

 

"Želimo da naglasimo da nemamo potrebu za negativnom kampanjom. Djela svih političkih aktera u prethodnom periodu pokazala su koliko je ko opredijeljen za očuvanje Republike Srpske i interesa naroda" rekao je Siniša Milić, SNSD Brčko distrikt.

 

Iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata poručuju da žele da kampanja i izbori proteknu u jednoj fer i demokratskoj atmosferi.

 

http://brcko.tv

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com