Menu

SDA Brčko otpočela kampanju iz Brezovog Polja, nastavlja se pobjednički niz /FOTO/ Istaknuto

sda b p 1U prepunoj sali Doma kulture u Brezovom Polju, najsjevernijoj kapiji Brčko distrikta sa bošnjačkom većinom, sinoć su se predstavili kandidati općinske organizacije SDA Brčko distrikta BiH.

 

 

Prisutnima su se predstavili i obratili dr. Devla Baraković koja ide u utrku za Parlamentarnu skupštinu BiH, profesor historije i aktuelni šef Odjela za obrazovanje u Vladi Brčko distrikta Senad Osmanović za zastupnika Parlamenta Federacije BiH i diplomirani pravnik iz Brezova Polja Rasim Smajlović za zastupnika u Narodnoj skupštini RS-a.

 

Prisutni su s oduševljenjem pratili izlaganje kandidata SDA za državne izbore, te su ih više puta prekidali gromoglasnim aplauzima.

 

Predsjednik SDA u Brčkom i predsjednik skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić je prisutne podsjetio na važnost izbora, kao i na važnost da se podrže kandidati SDA koja je garant opstojnosti i ravnopravnosti Bošnjaka, ali i ostalih konstitutivnih naroda i građana Bosne i Hercegovine.

 

Sinoćnji skup u Brezovom Polju je ujedno i početak kampanje SDA u Brčkom. Sudeći po masovnom odzivu Brezopoljaca može se zaključiti da će ova najjača stranka nastaviti pobjednički niz.

 

sda b p 2sda b p 3sda b p 4sda b p 5sda b p 6sda b p 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brezovo polje sda6Brezovo polje sda17Brezovo polje sda21Brezovo polje sda30Brezovo polje sda35

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com