Menu

Dodik najavljuje pobjede SNSD-a u najmanje 53 općine Istaknuto

 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će na predstojećim lokalnim izborima ova stranka sa svojim koalicionim partnerima pobijediti u najmanje 53 lokalne zajednice.

- Od 63 opštine SNSD će sa svojim koalicionim partnerima dobiti najmanje 53. Dobit će Trebinje, Foču, Istočno Sarajevo, Višegrad, Zvornik, Bijeljinu, Doboj, Banja Luku, Prijedor i Bosansku Gradišku. Dakle, sve veće gradove, kao i niz opština od Laktaša, pa do Mrkonjić-Grada - rekao je Dodik.

Dodik je naveo da će pobjeda SNSD-a posebno biti vidljiva na Sokocu, padom aktuelnog načelnika iz SDS-a Milovana Bjelice.
- Sinoć sam bio i sa našim ljudima na Sokocu koji su veoma optimistični. Vjerujem da će, uz našeg novog kandidata kojeg smo predložili, i Sokolac slaviti pobjedu - rekao je Dodik.
On je istakao da se Banja Luka pod vlašću SNSD-a razvila, da su ostvareni kapitalni projekti i riješeni neki decenijski problemi.

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com