Menu

VIDEO/Mila Alečković, klinički psiholog i antropološki psihijatar: Korona virus je globalni eksperiment za kontrolu stanovništva Istaknuto

milaKorona virus je globalni eksperiment za kontrolu stanovništva kojim farmakomafija želi da nametne strah, anksioznost i pad imuniteta. Ovdje više nije pitanje o virusu, ovdje je pitanje o slobodi, rekla je dr. Mila Alečković, klinički psiholog i antropološki psihijatar.

 

 

Građani Srbije ali i cijelog svijeta žive u strahu od epidemije virusa Kovid 19, koja je poprimila svjetske razmjere. Saopštenja Kriznog štaba i podaci koji govore o porastu broja oboljelih i preminulih od posljedica ovog virusa unose strah kod građana. Pitali smo kliničkog psihologa i antropološkog psihijatra Milu Alečković, kako ovakva saopštenja djeluju na ljude i kako atmosfera straha utiče na njihovo zdravlje.

Prema riječima doktorke Mile Alečković, korona virus je globalni eksperiment za kontrolu stanovništva a srpska vlast je uvela dodatne mjere koje nisu postojale nigdje u svijetu i čija je svrha da zastraše građane, što je za posljedicu imalo psihičko slabljenje imuniteta. Čovjek koji se boji  ima redukovan fizički imunitet za 40 posto. Zatvarana je zdrava populacija, a u staračkim domovima su zbog nebrige umirali ljudi, rekla je dr.  Alečković, podsjetivši da su tzv. kovid bolnice onemogućile sve druge bolnice da normalno rade i da su pacijenti masovno umirali jer ih niko nije liječio od drugih bolesti, a zatim je objavljivano da su umrli od korona virusa, da bi se proglasila pandemija koje uopšte nije bilo, da bi se stvorio strah i da bi ljudi na kraju, u groznom strahu, bez otpora prihvatili Bill Gejtsove vakcine.

 

https://www.ktv.rs

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com