Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

Muškarac umro tokom privođenja, snimci pokazali da je ležao vezan pet minuta (VIDEO) Istaknuto

pollllPolicija u saveznoj američkoj državi Kaliforniji objavila je snimke intervencije tokom koje je 26-godišnji muškarac latinoameričkog porijekla Mario Arenales Gonzales izgubio svijest tokom policijskog privođenja, a istog dana i preminuo u bolnici.

"Reuters" prenosi da se na snimcima koje je policija okruga Alamide u Kaliforniji objavila u utorak vidi da su tri policajca 19. aprila došla do Gonzalesa koji se nalazio u parku, i nakon njegovog opiranja vezala mu ruke lisicama na leđima, a potom ga položili licem prema zemlji.

 

Nakon pet minuta Gonzales se nije više pomijerao, a potom su policajci počeli sa reanimacijom, a on je tog dana preminuo u bolnici.

 

U saopštenju policije u Alamidi, objavljenom na dan incidenta, navedeno je da je došlo do fizičkog obračuna dok je policija privodila osobu za koju se sumnja da je učestvovala u krađi, a koja je bila pod uticajem alkohola.

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com