Menu

Izborna komisija Brčko: Poziv građanima za prijavu za glasanje putem mobilnog tima Istaknuto

 

Izborna komisija Brčko distrikta BiH obavještava građane koji se nalaze na Središnjem biračkom popisu i žele glasovati na Općim izborima u BiH 02. listopada 2022. godine, a koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invaliditeta i nisu sposobni doći na biračka mjesta da se trebaju, putem članova uže obitelji ili bližnjih srodnika s urednom i kopiranom liječničkom dokumentacijom, prijaviti Izbornoj komisiji Brčko distrikta BiH.

 

Članovi uže obitelji ili bližnji srodnici trebaju s važećim identifikacijskim dokumentom prijavu potpisati u Izbornom povjerenstvu Brčko distrikta BiH, a Izborno povjerenstvo Brčko distrikta BiH će temeljem toga organizirati dolazak do prijavljenih građana, uzeti od njih izjavu da žele glasovati putem mobilnih timova i proslijediti Središnjem izbornoj komisiji BiH na daljnje postupanje.

 

Prijave za glasovanje putem Mobilnog tima mogu se dostaviti u Izborna komisija Brčko distrikta BiH koja se nalazi u Ul: Dr. Abdulaha Bukvice br. 1 u Brčkom (iza bivše zgrade Policije Brčko distrikta BiH) najkasnije do 09.09.2022. godine (petak) do 15, sati.

 

Izvor: Radio Brčko

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com