Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 23 Juli 2022

U POLJSKOJ ODRŽAN KAMP ZA MLADE LIDERE DIJABETESA

  • Objavljeno u Brcko

 

Od 10 do 16 jula u Poljskoj je održan kamp za mlade lidere dijabetesa u organizaciji IDF (Internacionalne dijabetološke federacije).

 

Ponosni smo jer je naš predsjednik udruženja Đorđe Vuković bio učesnik kao predstavnik Bosne i Hercegovine, te što je postao jedini mladi lider dijabetesa u BiH.

Program kampa je bio raznovrstan, predavanja na razne teme dijabetesa, radionica, grupnog rada i fizičke aktivnosti. Naš predsjednik je imao čast i da govori o Bosni i Hercegovini, dijabetesu u našoj zemlji a najviše o dijabetesu u distriktu, potom o našem udruženju,a i o sebi i svome životu sa dijabetesom.

 

Đorđe je student medicine i nutricionizma, educator za prevenciju dijabetesa tip2 i komplikacija dijabetesa, predavač na brojnim kongresima i simpozijumima, sekretar udruženja endokrinologa i dijabetologa u BiH, te obnaša funkciju predsjednika našeg udruženja.

 

S poštovanjem,

 

Upravni odbor Udruženja

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com