Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Četvrtak, 16 Novembar 2017

Vlada Distrikta o novčanim nagrada za studente generacije i odobravanju isplate stipendija apsolventima

  • Objavljeno u Brcko

2017-11-16-Nastavak VladeNa 24. vanrednoj sjednici Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je Prijedlog odluke o usvajanju kriterija i proceduri za dodjelu grantova za sufinansiranje projekata Evropske unije i drugih donatora. Šefica Odjeljenja za evropske integracije i međunarodnu saradnju Delfa Dejanović rekla je da je u budžetu za tekuću godinu za ove namjene izdvojeno 50.000 KM.

Više...

Krenula Kolona sjećanja Brčko – Vukovar

  • Objavljeno u Brcko

1116brcko-vukovar-678x381Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO i Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata iz Brčkog i ove godine su organizovale Kolonu sjećanja Brčko – Vukovar. Iz Brčkog su put Vukovara jutros krenula 24 učesnika kolone koji će u Vukovaru učestvovati u obilježavanju Dana sjećanja na žrtu Vukovara 1991. godine.

Više...

VSTVBiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

  • Objavljeno u BiH

vst56Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTVBiH) je tokom drugog dana sjednice, koja se održava 15. i 16. novembra u Sarajevu, donijelo odluku o imenovanju nosilaca pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com