Menu

Pijani vozač: Nisam ja vozio, već moj pas! Istaknuto

pasvozi Vozači često smišljaju najnevjerovatnije izgovore kako bi se opravdali pred policijom kada ih ona zaustavi zbog nepropisne vožnje, ali objašnjenje koje je dao Amerikanac Reliford Cooper prevazilazi svačiju maštu.

Naime, ovaj 26-godišnji mladić sa Floride, koga je policija privela zbog višestrukih saobraćajnih prekršaja, kazao je ne trepnuvši da je za volanom bio njegov pas.

Vozeći pod uticajem kanabisa i alkohola, Cooper je svoju "divlju" vožnju završio udarivši u fasadu jedne kuće. Želeći da pobjegne policiji, sakrio se u obližnjoj crkvi iz koje su ga vjernici ubrzo izbacili.

Nakon što je uhapšen, pijani vozač je svu krivicu svalio na svog psa.

Kako prenose američki mediji, Cooper je tokom saslušanja u policijskoj stanici tvrdio da je njegov pas bio za volanom i da je iskočio iz automobila kada je vozilo udarilo u kuću.

Da je posrijedi nevjerovatna izmišljotina, policija u to nikada nije posumnjala, ali se ipak zapitala da li je pas bio u vozilu, te da li on upošte postoji.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com