Menu

Mensur Peljto u Sarajevu organizovao "Skup uglednih Brčaka, prisustvovao i naš Brčak Aziz Aga Istaknuto

Aziz aga druzenje sarajevo1Poznati Brčak i veliki sportista Mensur Peljto u Sarajevu je prije nekoliko dana u hotelu "Hills" organizovao skup uglednih Brčaka na kojem su se okupili Brčaci koji trenutno žive u Brčkom, ali i van tog grada.

 

Ovom skupu prisustvovao je i naš Brčak Aziz Aga Šehović koji je kazao da je ovo bio nezaboravan skup na kojem su prisustvovali poznati Brčaci koji su svojim radom i trudom doprinijeli da se za Brčko čuje u glavnom gradu Sarajevu i šire.

 

 

"Bilo je nezaboravno i čast prisustvovati sa našim Brčacima. Nakon predivnog druženja put sam nastavio u dalji obilazak naše predivne Bosne i Hercegovine kao što je Goražde, Višegrad, Zvornik...", kazao je Aziz Aga.

 

Aziz aga druzenje sarajevo1Aziz aga druzenje sarajevo2Aziz aga druzenje sarajevo3Aziz aga druzenje sarajevo4Aziz aga druzenje sarajevo5Aziz aga druzenje sarajevo6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aziz aga druzenje sarajevo7Aziz aga druzenje sarajevo8

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com