Menu

Savjetnik gradonačelnika Stjepan Marčetić (HDZ) podnio ostavku Istaknuto

stjepan marčetić2 1 Stjepan Marčetić (HDZ BiH), savjetnik gradonačelnika Brčko distrikta jučer je službeno podnio ostavku i zahtjev za razrješenje s ove pozicije. Kako u ostavci ističe razlozi su višestruki, ali ih detaljno ne navodi.

Marčetić u ostavci navodi da se nema namjeru više baviti politikom te time otklanja sve sumnje da je njegova ostavka vezana uz aktualna politička preslagivanja na političkoj sceni Hrvata u Brčko distriktu ili prelazak u neku drugu političku opciju.

Bivši savjetnik u ostavci kaže da mu motiv ulaska u politiku nisu bili plaća, pozicija i povlastice te se u skladu s tim svojevoljno odriče svega navedenoga i da se vraća u svoju profesiju van politike. Detaljnije informacije o razlozima ostavke trenutno nisu poznate

Inače, Marčetić je na poziciju savjetnika gradonačelnika došao iz obrazovanja u kojem je radio kao pedagoga u jednoj od škola u Brčkom. Na mjesto savjetnika gradonačelnika predložen je od strane HDZ-a BiH te kako sada stvari stoje poziciju savjetnika vraća stranci koja ga je predložila.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com