Menu

baner for web jpg

Brčak Aziz Šehović samohranom ocu četiri dječaka poklonio plac /V/ Istaknuto

aziz-ba Senad Forić samohrani je otac četiri dječaka uzrasta od jedne do 12 godina. Živi u veoma teškoj socijalnoj situaciji, bez supruge i stalnog posla u dvije podstanarske sobe u brčanskom naselju 4. juli.

Sa suprugom i četvero djece prije izvjesnog vremena iz Čelića je doselio u Brčko u potrazi za boljim životom. Bezuspješno je tražio stalno zaposlenje, te je porodica uz dječiji dodatak preživljavala nekako. Prije nekoliko mjeseci subruga ga je otavila sa djecom da se snalaze kako znaju i umiju.

Senadu i mališanima u pomoć su pritekli mnogi, slanjem novca, prikupljanjem pomoći, a jedan Brčak mu je poklonio plac za kuću. Azizu Šehoviću ovo nije prva ovakva donacija.

aziz sehovic brcko

Uz zahvalnost svima koji su mu pomogli, pred Senadom je još jedan težak zadatak, kako prikupiti novac za gradnju kuće pa se i dalje nada dobroti i humanosti ljudi.

federalna.ba

Video link:

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/146050/senad-foric-trazi-pomoc-da-sagradi-kucu

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com