Menu

Pogledajte video sadržaj Samira Ćehajića iz Brčkog na youtube kanalu Istaknuto

samirSamir Ćehajić iz Brčkog nedavno je pokrenuo svoj youtube kanal sa umjetničkim imenom filozof.

 


Kaže da je oduvijek htio da se ozbiljno bavi glumom, ali nažalost zbog okolnosti nije imao priliku da proba da upiše akademiju kako bi postao diplomirani glumac.

 

Kao amater, kaže da već ima nekog iskustva u glumi, a pored toga odlučio je i da napravi svoj kanal.

 

Youtube kanal nastao je iz želje da na umjetnički način prvenstveno zabavi ljude, ponekad edukuje, ali i motiviše i ohrabri da ljudi više vjeruju u sebe, kako bi pozitivnu energiju prenijeli i na druge.

 

Samir je uradio i video uradak pod nazivom " D.O.O. NLO " i odnosi se na bosanca koji je sasvim slučajno naletio na vanzemaljca sa nepoznate planete, koji je odlučio da posjeti našu planetu i da investira u BiH i pokrene svoj biznis, odnosno otvori novu firmu i radna mjesta za narod. Međutim, bosanac je postavio svoje uslove i na jedan duhovit i realističan način predstavio realnost u smislu korupcije i nepotizma. Takođe, je na uvredljiv način komentarisao biografiju vanzemaljca, koja je u suštini impresivna i genijalna, sa naučnog aspekta. 

 

Facebook link -   https://www.facebook.com/Filozof-175168279932342/

 

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com