Menu

Mustafa danas ponovo u Brčkom sa svojim domaćim proizvodima „Ko nema, neka uzme- halal je" Istaknuto

ko nema nek auzme klanac2Mustafa Ajanović danas je ponovo u Brčkom sa svojim proizvodima ispred džamije na Klancu.

 

 

"Sredstva prikupljena od prodaje domaćih proizvoda koristiti će se za liječenje moje supruge, a po 1 KM od svakog prodatog proizvoda ide porodici u potrebi na teritoriji Brčkog", kazao je Mustafa.

 

Sa ovom proizvodnjom i načinom prodaje Mustafa je počeo nakon što se njegova supruga razbolila (karcinom i skoro pa 9 operacija). Našavši se pred zidom, visokim i širokim, da mu kraj nije vidio, znao je da ga sam ne može preći.

 

Mustafa je krenuo uz pomoć ljudi oko sebe jačom snagom širiti dobro i pozivati na dobro. Uzimajući plodove zemlje i praveći bio-sokove, džemove, salate, vođen rukom Sveznajućeg pokrenuo je kućnu radinost sa sloganom „Ko nema, neka uzme- halal je".

 

Proizvodi Mustafe Alajmovića su se našli na mnogim stolovima širom BiH. Naručivani su kao hedije, za lijeka starim i bolesnim, poklanjani nemoćnim i željenim, Mustafini proizvodi se se našli i u mnogim drugim zemljama u okruženju.

 

Kako Mustafa kaže cilj je da brend "Ko nema Halal je" uvijek bude pokraj borbe za suprugu u fokusu i za sve one koji su u potrebi i uvijek će takav ostati od svakog prodatog proizvoda se odvaja po 1 KM za druge u potrebi.

 

Humanost na prvom mjestu je vizija Mustafe, što potvrđuje veliki broj video zapisa na njegovom facebook profilu i novi korak u jačanju proizvodnje „Ko nema, neka uzme- halal je" jeste plasiranje proizvoda na police trgovina i izvoz.

 

Ako želite kontaktirati Mustafu to možete učiniti na broj 061 819 556 ili posjetiti stranicu "Ko nema halal je". https://www.facebook.com/MustafaAlajmovic2017/

 

ko nema nek auzme klanac

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com