Menu

Brčaci pružili podršku ocu nastradalog Davida Dragičevića Istaknuto

peticija-1-642x336Članovi fejsbuk grupe "Pravda za Davida", danas su na Trgu mladih u Brčko Distriktu u 17 sati organizovali akcija potpisivanja peticije. Organizator prikupljanja potpisa Jovana Đorđević istakla je da se na ovaj način, a u borbi za pravdu i istinu, želi pružiti podrška ocu nastradalog mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke čije je beživotno tijelo pronađeno 24. marta.

 

 

„Ovo je strašno što se dešava i željela bih da ovo bude bolja država, da se mi mladi osjećamo sigurnije", kazala je Đorđević.

 

Peticiju su potpisivali građani svih starosnih dobi, a najviše omladine među kojima i Anja Džojić.

 

„Potpisala sam peticiju da bi podržali čovjeka koji je izgubio sina na neki neizdefinisan način. Da zna da nije sam i da je Brčko uz njega. Kada sam vidjela koliko se mladih podiglo da potpiše ovu peticiju i ja sam se odlučila za to, da ustvari podržimo Davora da se sazna kako je David zapravo preminuo", kazala je Džojić.

 

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com