Menu

Brčko/Tuzla: Osvoji stipendiju od 2500 KM - eMPIRICA ICT CHALLENGE 2018 Istaknuto

ict1 2017Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Tuzli poziva sve zainteresovane da se prijave na takmičenje u znanju iz oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija na kom mogu osvojiti vrijednu stipendiju.

 

 

 

eMPIRICA ICT CHALLENGE je takmičenje u znanju iz oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, na kom će se provjeravati teorijske osnove iz gotovo svih područja informatike, kao i opšta informisanost o aktuelnim temama iz svijeta informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

 

Na takmičenje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola iz BiH. Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC koji se nalazi na web stranici Visoke škole eMPIRICA www.empirica.ba, do četvrtka 17. maja 2018. godine.


Takmičenje će se održati istovremeno u Brčkom i Tuzli, u subotu 19. maja 2018. godine, s početkom u 15 sati.

 

Deset kandidata koji ostvare najbolje rezultate dobiće vrijednu stipendiju za upis na redovan studij na Visokoj školi eMPIRICA za jedan od studijskih programa: Inženjerska informatika i Poslovna informatika u iznosima od 500 do 2500 KM.

 

PRIHVATI IZAZOV I PRIJAVI SE!

 

ict2 2017

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com