Menu

Damir Bulčević na manifestaciji "Brezopoljsko kulturno ljeto": Čuvajte svoje Brezovo Polje kao ribar svoju barku Istaknuto

bp1Dvanaesta po redu manifestacija "Brezopoljako kulturno ljeto" i ove godine posjetiocima je ponudila bogat kulturno i zabavni program.

 

 

U ime organizatora prisutnima se obratio Rasim Smajlović koji se zahvalio svima na dolasku, sponzorima, a posebno dijaspori koja je i ove godine uveličala ovaj događaj.

 

U ime Vlade Brčko distrikta BiH obratio se i Damir Bulčević, glavni koordinator Vlade, inače Brezopoljac, i kazao da je ovo manifestacija koja se godinama obilježava, da Brezopoljci čuvaju svoje Brezovo Polje kao ribar svoju barku i da kao simbol "Brezopoljakog kulturnog ljeta" bit će upravo barka.

 

U muzičkom programu nastupio je Koke, organizovano je takmičenje u spremanju fiš paprikaša, turnir u odbojci, fudbalu, promocije knjige itd.

 

Zasigurno, manifestacija "Brezopoljako kulturno ljeto" je prerasla u kvalitetan događaj koji svake godine okupi veliki broj ljudi.

 

bp1bp2

 

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com