Menu

Savjet mladih: Pozivaju se omladinske organizacije da dostave svoje prijave za upisu Registra omladinskih organizacija Brčko Istaknuto

POZIV-674x337Pozivaju se omladinske organizacije da u cilju formiranja Savjeta/Vijeća mladih,a u skladu sa Zakonom o mladima Brčko distrikta BiH, dostave svoje prijave za upisu Registar omladinskih organizacija Brčko distrikt BiH.

 


Obrazac Prijave za upis u Registar se moze preuzeti na službenoj web stranici Odjeljenja za stručne I administrativne poslove, www.bdcentral.net ili u Pododjeljenju za podršku MZ , UG I NVO , Trg pravde broj 18.


Prijave dostavljati u zatvorenim kovertama na adresu Odjeljenje za stručne I administrativne poslove sa naznakom "Prijava za upis u Registar omladinskih organizacija Brčko distrikt BiH".


Napominjemo da samo one omladinske organizacije koje su upisane u Registar imajuparvo da učestvuju u formiranjuSavjeta/Vijeća Mladih Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com