Menu

baner for web jpg

Glasajmo za pozitivnu priču Edne Mulić iz Brčkog Istaknuto

bc432Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini već treću godinu za redom raspisuje konkurs za dostavljanje pozitivnih priča iz naše domovine. Tema za ovu godinu su pozitivne priče o najboljim profesorima.

 


Ciljevi projekta su da se javnosti skrene pažnja na pozitivne primjere u školama ali i da se naglasi važnost profesora u životu jednog srednjoškolca.


Na konkursu učestvuje i Brčanka Edna Mulić, učenica III razreda Ekonomske škole u Brčkom. Od početka srednjoškolskog obrazovanja Edna je izuzetno aktivna u vannastavnim aktivnostima i kao volonter na različitim projektima nevladinih organizacija u Brčkom. Rad sa ljudima za Ednu je poseban izazov i inspiracija.


Glasanje je otvoreno juče i traje do nedjelje u 12.00 sati. Glasanje se vrši klikom na „srce" na priču koja vam se najviše dopada u kategoriji pozitivnih priča na http://www.asubih.ba/pozitivna-prica-brcko/


Pobjednik najbolje pozitivne priče će biti nagrađen na XI Generalnoj skupštini asocijacije srednjoškolaca u BiH koja će se održati u oktobru ove godine.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com