Menu

baner for web jpg

U toku rekonstrukcija tri ulice u Srpskoj Varoši Istaknuto

jasmin-memisevic-642x336JP „Putevi" Brčko u sklopu svojih redovnih aktivnosti za 2018. godinu nedavno je pristupilo rekonstrukcijama tri ulice u naselju Srpska Varoš. Vrijednost radova je 110.00 KM.

 

 

Jasmin Memišević, zamjenik direktora J.P. „Putevi" je Za Radio Brčko kazao da se trenutno rekonstruišu ulice Svetog Save, Ivana Franje Jukića i Desanke Maksimović.

 

Vrijednost radova rekonstrukcija tri ulice u Srpskoj Varoši je 110.00 KM, a ovaj posao je dio redovnih godišnjih aktivnosti Puteva Brčko u dijelu kompletne rekonstrukcija ulica u Brčko Distriktu. Ovaj posao se radi po zonama, a trenutni prioritet su ulice u gradskoj zoni.

 

„Do kraja godine plan je da uvedemo izvođače u još četiri ulice gdje bi izvođenjem tih radova završili našu plansku aktivnost sanacije gradskih saobraćajnica za ovu godinu u iznosu od oko 800. 000 KM", naveo je Memišević.

 

Ukoliko vremenske prilike to dozvole radovi rekonstrukcija ulica u Srpskoj Varoši biće završeni do petka 18. septembra.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com