Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Zvanično pušten u rad novi portal Vlade Brčko distrikta BiH Istaknuto

2018-11-14-Novi sajt VladeNovi portal Vlade Brčko distrikta BiH od srijede, 14. novembra 2018. godine, nalazi se na raspolaganju javnosti. Novi portal podrazumijeva, osim centralnog www.vlada.bdcentral.net, i šesnaest sajtova odjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH, Ureda gradonačelnika, Direkcije za finansije, Ureda koordinatora Brčko distrikta BiH u Vijeću ministara BiH i Ureda za upravljanje javnom imovinom.

 

 

Redizajnirana verzija web stranice Vlade Brčko distrikta BiH, izrađena s namjerom da se građanima pruži lakši pristup informacijama u radu Vlade i institucija Brčko distrikta BiH.

 

Svi sajtovi su s pristupom preko posebnog internet domena prilagođeni prikazu na mobilnim uređajima. Administracija sajtova je prenesena na organe uprave koji će biti odgovorni za sadržaje koji budu postavljani na sajtove, a centralnu koordinaciju ovih aktivnosti će vršiti Sektor za informisanje Vlade Brčko distrikta BiH koji je zadužen i za ažuriranje centralnog sajta Vlade i sajta Ureda gradonačelnika.

 

Zbog količine sadržaja koji je prebačen sa starog sajta moguće su eventualne greške u novoj verziji portala. Iz Vlade pozivaju sve građane da se za sve sugestije obrate na e-mail web urednika Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Stara verzija web stranice www.bdcentral.net bit će u funkciji do kraja godine sa sadržajima koji se trenutno na njoj nalaze.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com