Menu

baner for web jpg

Lokalni tim Brčko Asocijacije srednjoškolaca u BiH održati će panel diskusiju povodom Dana srednjoškolaca Istaknuto

Dan-srednjoškolacaLokalni tim Brčko Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini 17. novembra od 12 sati u velikoj sali Islahijeta u Brčkom održati će panel diskusiju povodom Dana srednjoškolaca. Dan srednjoškolaca se internacionalno obilježava svake godine u svim svjetskim državama. 

 

 

Aktivnost će se održati s ciljem podizanja svijesti i edukaciji mladih na temu Segregacije i diskriminacije u obrazovanju i Odlaska mladih iz BiH.


Panel diskusiji će prisustvovati tri profesora srednjih škola Brčko distrikta BiH.


Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.


Lokalni timovi su odjeli ASuBiH-a koji realizuju aktivnosti koje provode u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com