Menu

JP „Komunalno Brčko“: Čestitka povodom novogodišnjih praznika i 11. godišnjice preduzeća Istaknuto

komunalno-nova-zgradaUpravni odbor i direktor JP „Komunalno Brčko" d.o.o. Brčko distrikt BiH upućuje svim zaposlenicima ovog preduzeća čestitku povodom 11. godišnjice rada i poslovanja.

 

 

Od 28.12.2007. godine kada je i osnovano, naše preduzeće obavezalo se na odgovornu dužnost obavljanja komunalnih djelatnosti na području Brčko distrikta BiH – distribuciju električne energije, proizvodnju i distribuciju vode, transport i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javnih površina, te brigu o napuštenim psima koju više od desetljeća uspješno provodi zahvaljući marljivim, posvećenim i odgovornim radom svojih zaposlenika.

 

Opredjeljeni da koncept pružanja usluga od opšteg značaja koje obezbjeđujemo za građane, obavljamo kvalitetno, uz obavezu poštovanja svih zakona, standarda i propisa, obavezali smo se i na podsticanje kontinuiranog održivog razvoja zajednice u kojoj djelujemo, promicanje vrijednosti ekološke kulture i preuzimanje uloge značajnog subjekta u infomacionom društvu.

 

Etablirani kao društveno odgovorno preduzeće naša misija ostat će i dalje rad na poboljšanju pružanja kvalitenih usluga, sistema upravljanja, povećanju motivisanosti i odgovornosti te stalnom praćenju zahtjeva korisnika, kao fundamentalnog principa na kojem zasnivamo naše djelovanje.

 

Zahvaljujemo lokalnoj zajednici, Skupštini i Vladi Brčko distrikta BiH kao i ostalim organizacijama, institucijama, saradnicima, partnerima i našim kupcima na uspješnoj i dugogodišnoj saradnji, očuvanju i unaprijeđenju kompanijiskih vrijednosti.

 

Ovom prilikom svim zaposlenicima, građanima Brčko distrikta BiH i korisnicima naših usluga iskazujemo čestitke i povodom nastupajućeg praznika Nove godine uz želje za obiljem zdravlja, ličnog i poslovnog uspjeha!

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com