Menu

Pogledajte kako je Irena spasila promrzlu bebu /VIDEO/ Istaknuto

IR5Vozačica autobusa Irena Ivic iz američkog Milwaukeeja spasila je bebu koja je lutala ulicama grada.

 


Irena je uočila djevojčicu koja je na sebi imala samo crveni bodi i pelene, a u to trenutku dijete je trčalo prema opasnoj raskrsnici.

 

Ivic je zaustavila autobus, istrčala na ulicu i uzela 19-mjesečno dijete u naručje nakon čega je s njim ušla u vozilo. Jedan putnik iskoristio je svoju jaknu i umotao šokiranu i nahlađenu djevojčicu.

 

Vozačica je tješila djevojčicu koja je ubrzo zaspala. Kako je izvijestila lokalna policija, beba je prošla bez povreda i vidljivih trauma. Kasnije je utvrđeno da je beba odlutala od majke koja ima psihičkih problema, a djevojčica je nakon incidenta data ocu na čuvanje.

 

"Volim djecu. Bila sam učiteljica, a sada sam i sama majka. Sretna sam što sam mogla pomoći slatkoj bebi. Zahvalna sam što sam bila na pravom mjestu u pravo vrijeme", rekla je Ivic tokom primanja zahvalnice.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com