Menu

U februaru počinje akcija isprobavanja dvije ergonomske nosiljke, proizvođača zMajčica i Kloko Istaknuto

eg9U februaru počinje akcija isprobavanja dvije ergonomske nosiljke, proizvođača zMajčica i Kloko. Mogu se prijaviti roditelji iz cijele BiH.

 

 

Ovo je idealna prilika da se plaćajući samo cijenu dostave isprobaju različite nosiljke. Obe nosiljle su ergonomske i omogućuju optimalan položaj bebe. Daju podršku leđima i potporu od koljena do koljena.

 

ZMajčice - ergonomske nosiljke za bebe bejbi nosiljka se koristi od prvog mjeseca pa do vel 98.

 

Ovo je osnovni model napravljen od kepernog pamučnog platna i redovna cijena je od 95 KM.

 

Cijena raste u zavisnosti od materijala. Možete dodati detalje od tkane marame ili pamučnog platna. Kapuljaču ili panel od tkane marame ili vam cijela nosiljka može biti od tkane marame.

 

KLOKO nosiljke za bebe su novi brend iz Zenice.

 

Trenutno rade nosiljke od pamučnog platna, sa divnim dodatcima. Imaju jednu vel nosiljke koja se može koristiti od puna 3 mj pa do uzrasta od 2 godine. Panel je podesive širine 25-42 cm.

 

Cijena osnovnog modela je 140 KM.

 

Ove nosiljke možete isprobati i sa većom djecom. Važno je da vidite da li vam naramenice i pojas odgovaraju.

 

Nosiljke ne dolaze zajedno.

 

Plaćate cijenu dostave prilikom preuzimanja (9 KM), nosiljka je kod vas 7 dana. Sedmi dan ju šaljete dalje. U obavezi ste da pošaljete par slika https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=337648500154781&id=284698085449823 nosiljke kada vama stigne, da se može pratiti da ne bi došlo do oštećenja.

 

Ne možete koristiti nosiljke dok pušite ili boravite u prostorijama u kojima se puši. Ne smijete nosiljke prati. Uz nosiljke dolaze i gricke. Obavezni ste ih koristiti i oprati prije slanja dalje.

 

Gricke su pamučne zaštite za naramenice koje vaša beba gricka i cucla tokom nošenja, umjesto naramenica.

 

Cilj ove akcije je da što veći broj mama širom BiH isproba ergonomski ispravne nosiljke i osjete čari i prednosti nošenja djece.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com