Menu

Savindan u Brčkom na Merajama Istaknuto

kolobara2U prepunom hramu Svete Velikomučenice Nedelje služena je Sveta Liturgija, na praznik Svetog Save, Prvog Arhiepiskopa srpskog prosvjetitelja i učitelja.

 

 

Svetu Liturgiju su služili protojereji-stavrofori Miodrag Tošić, Željko Đurica i Branko Đurić, te protođakon Velibor Simić.

 

Nakon blagosiljanja kolača i koljiva, uslijedile su recitacije u slavu i čast Svetom Savi. Djeca su dobila i prigodne poklone koje je obezbijedila Crkvena Opština.

 

Ovogodišnji kum i domaćin bio je Milenko Kikić sa suprugom Živankom i porodicom, kome je ovo treći put da kumuje. On je za ovu priliku kao i prethodnih godina pripremio svečani slavski ručak, u sali parohijskog doma.

 

Parohija i CO kolobarsko-grbavička se i ovom prilikom zahvaljuje Milenku i Živanki Kikić sa porodicom, i svima koji su svojim dolaskom i trudom uveličali slavlje.

 

https://www.ebrcko.net

 

kolobara1

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com