Menu

Penzioner Toni kod Senada: Žena nikada nije sumnjala, ne smije da sumnja /VIDEO/ Istaknuto

toniPopularni penzioner Toni bio je gost Face televizije. Postao je HIT na internetu nakon što je objasnio svima kako trebaju vježbati, raditi na sebi i prestati se žaliti.

 

 

„Rođen sam u Makedoniji. Selo mi se zove Riječani. 10-15 godina nisam bio u BiH. Često sam išao za Dubrovnik. Sad su ceste popravili pa to lijepo izgleda. Drago mi je da sam došao", rekao je Toni u uvodu.

 

Komentarisao je i vozača Face televizije

 

„Vozač ne može biti bolji. Stabilan, sve vidi i gleda. Dobar Vozač", rekao je Toni.

 

Njegova linija mnogima je fascinantna

 

„Cijeli život imam 70 kg težine. Slano, slatko, ljuto, gorko, ne biram hranu, šta mi duša hoće to jedem. Oženjen sam, jednom. Ljubav se ne kupuje. Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo i to održava čovjeka. Možeš ti i druge voljeti. Supruga mi je prešla 70 godina, nije stara", rekao je Toni.

 

Toni je u studiju Face-a ekskluzivno pokazao starije fotografije svoje porodice.

 

„Lijep, pametan, zgodan i bogat, takve muškarce žene vole. Kod mene i moje žene je bila duša i tijelo, zajednički. Žena se zove Nazlije. Imamo jednog sina, lijep na majku, a pametan na tatu. Imao sam i prvi Mini moris u bivšoj Jugoslaviji. Bio je jedini auto koji se ne može prevrnuti. Odijelo čini čovjeka. Od rođenja nas uče, pazi sine da te sunce ne hvata u krevet, bit ćeš lijen. Moj sin ima mog lijepog unuka, on je pravi laf", rekao je Toni pokazujući stare fotografije.

 

„Ja uvijek moram voljeti svoju ženu, život je takav. Preko 50 godina smo u braku. Ne volim brkove, ali sam ih morao pustiti radi Arapskih projekata, bio sam maneken. Bavim se svim borilačkim vještinama. Sve znam. Vježbam i dan danas", kazao je Toni te dodao:

 

„Žena nikada nije sumnjala, ne smije da sumnja. Ja nikada nisam kasnio po noći. Trebaš čuvati i obrve i kosu, cijelo tijelo. Kosu na suho treba trljati. Umij se, skidaj se muški. Bakcili znaju gdje treba da idu. Kod mene nemaju šta da traže. Starost ne postoji, zapamtite. Uzmeš malo variva radi stomaka. Čovjek ima dvije glave. Privlačnost, topla žena. Trebaš biti pravi muškarac, a taj mora biti zdrav", poručio je Toni.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com