Menu

FIS i Ambyenta na sajmu Adriatic Gastro Show /FOTO/ Istaknuto

fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-5Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show održao se u Spaladium Areni u Splitu od 6.2. – 9.2.2019. Adriatic Gastro Show je najveći i najkvalitetniji HORECA festival u regiji koji ugošćuje poznata i priznata imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, ugostiteljstva i opremanja prostora.

 

 

Ove godine na sajmu je sudjelovalo 155 izlagača iz regije, a posjetiteljima su se predstavili svojim proizvodima, ponudili nova rješenja i ideje za turizam, gastronomiju, opremanje apartmana i drugog.

 

Kompanija FIS je na festivalu predstavila svoj brend Ambyenta. Ambyenta, tvornica namještaja je u pogonu od 2005. godine i bavi se proizvodnjom namještaja od punog drveta i pločastih materijala.

 

Na Adriatic Gastro Show festivalu postavkom stana od 64 m2 Ambyenta je ponudila idealno rješenje za opremanje apartmana.

 

Svojom jednostavnošću, dobrom kvalitetom i pristupačnim cijenama Ambyenta je svoje proizvode približila posjetiteljima te potakla zainteresiranost za opremanje apartmana i hotela Ambyenta proizvodima.

 

fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-2fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-3fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-4fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-5fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-7fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-8fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-9fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-10fis-ambyenta-sajam-adriatic-gastro-swho-11

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com