Menu

Brčko: Od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti do raskrsnice „Kuglana" saobraćaj će biti otežan zbog radova Istaknuto

bul 2Odjeljenje za javne poslove obavještava sve učesnike u saobraćaju da će od dana 26. 2. (utorak) 2019. godine, u narednih sedam (7) dana, saobraćaj u ulici Uzunovića, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti do raskrsnice „Kuglana", biti otežan, a na momente i obustavljan zbog radova na rekonstrukciji ulice Uzunovića (druga traka Bulevara) Kuglana –pružni prelaz.

 

 

Za vrijeme izvođenja građevinskih radova u raskrsnici „Kuglana" saobraćaj će biti povremeno zatvaran za smjer odnosno putni pravac iz Bijeljine, dok će se redovno i nesmetano saobraćati iz Banje Luke u pravcu Bijeljine.

 

Alternativni pravac iz smjera Bijeljine je raskrsnica kod benzinske pumpe „Agropetrol" – saobraćajnica preko Bescarinske zone, zatim kroz stambena naselje „1. maj" i „Grčica" te dalje tranzitom kroz grad.

 

Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i radnika na terenu.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com