Menu

Brčko: Posvađao se sa djevojkom i slomio joj nos Istaknuto

djOkružno tužilaštvo Brčko potvrdilo je oprtužnicu protiv mušakrca M.K. koja ga tereti da je 7. januara oko 22 sata u kući u Brčkom pretukao svoju djevojku P.L., kojoj je tokom tog napada slomljen nos.

 

 

Napad se, kako se dodaje, dogodio oko 22 sata, nakon što se ovaj par posvađao u kupatilu.

 

"Kada je djevojka pokušala da izađe, optuženi ju je uhvatio rukom za kosu i bacio na pod. Ona je plačući bacila za njim korpu za veš, nakon čega se on vratio i nogom je udario u leđa", navodi se u optužnici.

 

Kako je potvrđeno "Nezavisnim", dalje se u optužnici dodaje da je djevojka zatim ustala i ušla u spavaću sobu s namjerom da pokupi svoje stvari i napusti kuću.


"Optuženi ju je tada bacio na krevet te joj jednom rukom zatvorio usta, a drugom je počeo stiskati po vratu, da bi ga ona ogrebala po vratu i tako se uspjela otrgnuti", ističe se u optužnici.

 

Dodaje se da je optuženi potom krenuo za njom, uhvatio je za jaknu, koju je P.L. uspjela obući, i tako je izvukao niz stepenice i van kuće.

 

"P.L. je zadobila lake povrede po glavi, vratu, leđima i lijevoj potkoljenici, uključujući i prelom nosnih kostiju uz minimalno pomjeranje ulomaka", ističe se u optužnici.

(Nezavisne novine)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com