Menu

Kruzer "Princezin Sisi" uplovio u brčansku luku Istaknuto

harmony off the seas epa promo 670x341Kruzer “Princezin Sisi” koji plovi pod zastavom Malte, stigao je danas oko 12 časova u brčansku luku i tu će se zadržati do 9 časova sutra ujutro, kada nastavlja put prema Županji i Zagrebu.

 

Sedamdeset putnika, koji uglavnom dolaze iz Austrije, iskoristiće jedan dan u Brčkom kako bi obišli najzanimljivije sadržaje grada i okoline.

 

Šef Službe za turizam Vlade Brčko distrikta Aleksandar Đurić dočekao je turiste broda i pripremio program obilaska Brčko distrikta i vodiča.

 

„Sama organizacija turizma u okviru Vlade mora biti bolja, a turistička promocija mora biti kvalitetnija, da bi upravo ovakve elitne turističke priče bile dobro realizovane“, rekao je Đurić.

 

Đurić je putnicima podijelio i upitnike koje će ispuniti nakon obilaska grada, kako bi što bolje stekao uvid u to šta je bilo dobro u turističkoj ponudi distrikta, a šta treba izmijeniti.

 

Hotel menadžer broda Zoran Milić rekao je da veoma važna brčanske Službe za turizam i menadžmenta broda, jer je to najbolji način da se upozna mjesto.

 

On je dodao da turisti ne znaju mnogo o Brčko distriktu, te da će ovo biti prava prilika da se upoznaju sa ovim gradom.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com