Menu

Omladinska organizacija Mali princ Brčko organizovala Potragu sa Urošem Petrovićem Istaknuto

Brcko grad 1 642x336U sklopu obilježavanja Dana distrikta Omladinska organizacija Mali princ Brčko organizovala je danas Potragu sa Urošem Petrovićem, piscem fantastike i zagonetnih priča. Ovaj događaj predstavlja spoj fantastike i zagonetki, pirata i Šerloka Holmsa – Potragu za blagom!

 

U igri znanja, logike i brzine, timovi, njih 23, koji broje 2 do 5 članova takmiče se na najvećem igralištu našeg grada, samom gradu.

 

„Širom Brčkog već mjesecima leže sakriveni brojni tragovi, zagonetke, mozgalice i mape. Možda ste već prošli pored njih, i ne shvatajući da su dio davno zaboravljene staze koja vodi ka blagu i slavi! Sada je vrijeme da pođete tom stazom”, istakao je Petrović..

 

Timovi su prvu zagonetku dobili na početku Potrage, danas u 12 časova na Trgu mladih. Njeno rješenje odvešće ih do sledeće lokacije, koja krije novi trag u nizu.

 

Cilj je, naravno, prvi stići do blaga. One najbrže, najpametnije i najspretnije, pored vječne slave pobjednika Potrage, očekuju vrijedne nagrade!

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com