Menu

Održana redovna Skupština Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH Istaknuto

posloDanas je u prostorijama Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BIH održana VI redovna Skupština Udruženja poslodavaca, na kojoj se našlo osam tačaka dnevnog reda.

 

Skupština je imala visok odziv članova, koji su u veoma konstruktivnim diskusijama doprinijeli kvalitetnom radu Skupštine, te jednoglasno usvojili zapisnik sa prethodne redovne Skupštine Udruženja, Izvještaj o radu Udruženja poslodavaca za 2018. godinu, Završni račun i Izvještaj o finansijskom poslovanju Udruženja za 2018. godinu, a takođe su predstavljeni i usvojeni Program rada i Finansijski plan Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BIH za 2019. godinu.

 

U vrlo složenim poslovnim prilikama u Brčko distriktu, poslodavci su dali svoje konstruktivne prijedloge za Program rada za tekuću godinu, kao i mjere i aktivnosti koje je potrebno poduzeti u narednih mjesec dana u cilju prevazilaženja postojećih problema i unaprijeđenja poslovnog ambijenta u Brčko distriktu BIH.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com