Menu

Počelo obilježavanje 27. godišnjice 108. Pješačke brigade HVO Ravne Brčko Istaknuto

hvo 2 642x336U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane danas je u Brčkom počelo obilježavanje 27. godišnjice osnutka 108. Pješačke Brigade HVO-a Ravne Brčko.

 

 

Molitvi za poginule branitelje kod spomen obilježja Brigade u 16:30 sati u centru grada, te nakon toga i svečanoj akademiji u dvorani Hrvatko kulturnog društva „Napredak“, prethode cjelodnevna predavanja patera Mije Nikić i dr. Marine Jurčić, a koja nastavljaju i sutra.

 

Kako pobijediti psihičke traume jedna je od tema o kojoj se danas s posjetiteljima diskutiralo. Pater na ovo pitanje daje odgovor da nema mira bez suočavanja sa samim sobom.

 

“Seminar je namijenjen braniteljima i svima koji žele upoznati sebe, svoju prošlost, koja je kod svih nas jednim dijelom konfliktna. Poznato je da strahovi i traumatični događaji mogu utjecati na tjelesno i psihičko zdravlje, ako se ne razriješe, odnosno ako se osoba s njima ne susretne. Zato je dobro dublje zaroniti u svoju dušu, a mi vjerujemo da je Bog iznad svega i da svojom milošću liječi ljudsku dušu”, rekao je tijekom predavanja pater Nikić.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com