Menu

Gradonačelnik Siniša Milić čestitao maturantima: Sretan vam ulazak u svijet odraslih! Istaknuto

Gradonacelnik Sinisa M 0013Poštovani maturanti,

 

 


Razlika između mogućeg i nemogućeg jeste u tome što je za nemoguće uvijek potrebno imati malo više vjere. Zato vam želim da uvijek budete istrajni u svojim namjerama.

U životu je veoma važno da postanete dobri i čestiti ljudi, da uvijek i na svakom mjestu pomažete drugima u nevolji i da nikad ne iznevjerite svoje roditelje, koji su uvijek tu kraj vas da vam pomognu kad je najteže. Budite dobri kao što ste to i dosad bili.

 

Na maturskim ispitima koji vam predstoje pokažite da ste generacija na koju vaši roditelji, vaše porodice, vaši prijatelji i cjelokupna zajednica mogu računati. Vi ste postali odrasli ljudi. Pred vama su novi životni zahtjevi, treba da im odgovorite na adekvatan način.

 

Uživajte u godinama koje su ispred vas i nikad nemojte zaboraviti svoje snove. Nemojte ići stazom kojom je neko prije već išao… prođite tamo gdje nema staze i ostavite trag!

 

Sretan vam ulazak u svijet odraslih!

 

Gradonačelnik

Mr. sc. Siniša Milić

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com