Menu

baner for web jpg

Neđica osvojila Gran Prix na Malti! Istaknuto

nedNeđica Mijajlović je i ovaj put opravdala sva očekivanja vrativši se sa Malte sa prvom nagradom sa Gran Prix nagradom i zlatnom medaljom za najbolje pjevače.

 

 


Neđica Mijajlović je predstavljajući BiH učestvovala na muzičkom festivalu " Arpeggio 2019" koji se održavao od 23.5 do 27.5 na Malti.

 

U konkurenciji velikog broja izvođača iz Mađarske,Njemačke,Italije,Letonije,Portugala,Srbije,Malte,Gruzije, Rusije,Neđica je uspjela da se plasira među deset najboljih gran prix finalista,i osvojivši prvu nagradu u nominiciji " duet " sa Teodorom Stanković iz Srbije,i gran prix nagradu u solo nominaciji dokazala da je zaista na samom vrhu.

 

Pored ovih nagrada Neđica je dobila pozive da svoju zemlju predstavlja na festivalima u Njemačkoj i u Italiji.

 

Mađarska,Tunis,Makedonija,Gruzija,Rusija,Letonija,Bjelorusija,Italija,Kazahstan i Malta su zemlje iz kojih je u naš grad Neđica donijela Laureate i Gran Prix nagrade.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com