Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

U Brčkom u subotu 23. Vidovdanska trka Istaknuto

vido999U subotu u Brčkom startuje 23. Vidovdanska trka i istovremeno Prvenstvo Balkana na 10 kilometara.

 

 

„Ovo je ujedno i jedan od najvećih sportskih događaja u istoriji ovog grada. Vidovdanska trka će ove godine biti i ponajbolja trka u Evropi. Do sada je za glavnu trku prijavljeno preko 300 učesnika, a očekujemo da će u trci učestvovati preko 500 atletičara“, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Borislav Đurđević, direktor Trke.

 

Prijave za dječije trke i puzanje beba na 23. Vidovdanskoj trci počinju u četvrtak 20. juna u Omladinskom centru od 09 do 20 časova, a završavaju se u subotu do 09:30 časova.

 

Đurđević kaže da će svaki učesnik u dječijoj trci i puzanju beba dobiti majicu koja je ove godine ekstra kvaliteta, učesničku medalju i diplomu.

 

„Pozivamo i sve Brčake i Brčanke starije od 15 godina da u subotu 22. juna nakon što u Omladinskom centru preuzmu startni paket, startuju na Fun run trci na 2 km. Ta trka nema pobjednika, a startnina je simbolična – samo 10 maraka. Svi koji žele da trče 2 km se mogu takođe prijaviti u Omladinskom centru, a preuzimanje startnih paketa je u subotu do 12 časova. Startni paket uključuje: majicu, nakon prolaska kroz cilj učesničku diplomu i medalju“, istakao je Đurđević i dodao:”Dođite i budite dio velikog atletskog spektakla koga je Svjetska atletska federacija za sledeći vikend proglasila za centralni atletski događaj u svijetu”!

 

Start svih trka, u okviru 23. Vidovdanske trke, je na Bulevaru mira u subotu 22.juna u Brčkom, a tačnu satnicu građani će dobiti u Omladinskom centru i na obavještenjima pored staze, piše Radio Brčko.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com