Menu

Otorena poslovnica ASA osiguranja u Brčkom Istaknuto

asaNova poslovnica ASA Osiguranja svečano je otvorena u Brčkom, uz prigodan program i prisustvo čelnih ljudi, klijenata, partnera i prijatelja ASA Osiguranja iz Brčkog i BiH, kao i predstavnika Vlade Brčko distrikta.

 

 


- Brčko je jedan od gradova u kojima do sada nismo imali Filijalu ali sada, sa ovim otvorenjem možemo reći da je priča zaokružena i da pokrivamo kompletnu teritoriju Bosne i Hercegovine. Ipak, ne mislimo stati na ovome te pored poslovnice Brčko do kraja godine planiramo otvorenje još nekoliko poslovnica ASA Osiguranja i tehničkih pregleda. Cilj nam je da pristup našim uslugama učinimo što jednostavnijim našim klijentima i da maksimiziramo njihovo zadovoljstvo prilikom posjete svim našim poslovnicama - kazao je Predsjednik Uprave Društva Feđa Morankić.


Prisutnima se obratila i Dragana Ždralo, direktorica filijala Bijeljina i Brčko koja je istakla dobro poslovanje i konstantan napredak ASA Osiguranja.


- Poslovnica u Brčkom je za vrlo kratko vrijeme ostvarila rezultate koji su daleko iznad planiranih i očekivanih. Uvjereni smo da će se taj trend nastaviti – naglasila je Ždralo.


Tokom ceremonije svečanog otvaranja uručena je donacija brčanskom Udruženju građana „Trka za život“ koje se bavi humanitarnim radom s posebnim akcentom na prikupljanje sredstava za djecu i omladinu kojima je potrebno liječenje u zemlji i inostranstvu.


Otvaranje poslovnice ove bosanskohercegovačke kompanije pozdravio je i sekretar Vlade Brčko distrikta BiH Davor Šolaja, te u ime gradonačelnika i Vlade Distrikta zaželio novom poslovnom subjektu uspješno poslovanje i dobrodošlicu u Brčko.

Fa.S.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com