Menu

Nautički klub Brčko 4. augusta za sve građane pripremio spektakl u gradu, trka čamcima, koncerti... (VIDEO) Istaknuto

reg3U organizaciji Nautičkog kluba Brčko, a pod pokroviteljstvom Vlade i Skupštine Brčko distrikta, 04. avgusta u gradu biće održana prva po redu Savska regata-Karneval na vodi Brčko 2019.

 

 

U okviru manifestacije za sve učesnike, goste i Brčake pripremljen je bogat sportski, kulturni i muzički program.

 

"Uz druženje i opuštanje, cilj nam je da ovom manifestacijom istaknemo prirodne ljepote rijeke Save i poznatog brčanskog izletišta Ficibajer, gdje će biti organizovano obaranje rekorda u pravljenju najveće porcije ćevapa od 5000 kom. Za najbolje učesnike regate predviđene su vrijedne nagrade. Svi prisutni imati će priliku uživati i u muzičkom dijelu programa, koji je predviđen nakon proglašenja pobjednika", rekli su iz Nautičkog kluba Brčko.

 

Gosti večeri su Ljuba Aličić, Zvijezde Granda i članovi gradskih KUD-ova.

 

Prijave za učešće vrše se svakog radnog dana od 08-16 h u prostorijama Nautičkog kluba Brčko ili putem FB stranice - Nautički Klub Brčko

 

Obavezna je potvrda učešća na dan održavanja regate, koja će se vršiti na štandu Nautičkog kluba uz popunjavanje formulara.

 

"Pozivamo vas da budete dio nezaboravne avanture ovoga ljeta na rijeci Savi! Događaj koji se ne propušta! Savska regata - Karneval na vodi Brčko 2019. Nedjelja, 04. avgust. Vidimo se", pozvali su iz Nautičkog kluba Brčko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com