Menu

baner for web jpg

Policija Brčko i ove godine priprema održavanje šeste po redu Ljetne policijske škole Istaknuto

Policijska 1 škola 2017Svjesni uloge mladih u društvu, a posebno u izgradnji pozitivnog sigurnosnog ambijenta i slijedeći svoja programska opredjeljenja, posebno kada je u pitanju jačanje saradnje sa zajednicom, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i ove godine priprema održavanje šeste po redu Ljetne policijske škole, posebne programske aktivnosti koja omogućava proširivanje znanja o sigurnosti, sistemu sigurnosti i ulozi različitih aktera u sistemu sigurnosti.

 

 

Ovogodišnja Ljetna policijska škola će biti održana u Brčkom u periodu, od 28. do 30. avgusta 2019. godine i biće provedena u saradnji sa Vladom Brčko distrikta BiH, Crvenim krstom/križom Brčko distrikta BiH, Misijom OSCE-a u BiH i uz podršku pojedinih privatnih subjekata sa područja Brčko distrikta BiH.

 

Na internet stranici Policije Brčko distrikta BiH je oglašen poziv za prijavljivanje učešća na ljetnoj policijskoj školi i shodno tome pozivamo sve zainteresovane da se informišu o učešću u Ljetnoj policijskoj školi, prijave svoje učešće i učestvuju u aktivnostima ovogodišnje Ljetne policijske škole.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com