Menu

Brčko: Postavljene dvije klupe za presvlačenje beba ispred Osnovnog suda i zgrade Arhiva Istaknuto

klupeU organizaciji Udruženja građana „Beba više“ u Brčkom postavljene su dvije klupe za presvlačenje beba, jedna ispred Osnovnog suda a druga ispred zgrade Arhiva. Ovu humanu akciju pomogli su donatori iz Brčkog Club ELEMENT, Balkan PAB i palačinkarnica PLAZMICA.

 

Igor Cvjetinović je u ime donatora kazao da oni ove vrste humanih akcija, u skladu sa svojim mogućnostima, organizuju godinama unatrag i tako će ostati i ubuduće. On je rekao da će svaka humanitarna aktivnost iz Brčkog koja pomaže natalitet, na određen način, biti i podržana i pomognuta.

 

Željko Lazarević, predsjednik UG „Beba više“ Brčko napomenuo je da će ove kupe za presvlačenje beba u Brčkom formalno pomoći majkama, ali suština ove aktivnosti je podizanje svijeti građana o potrebi pružanja pomoći licima i porodicama kojima je pomoć najpotrebnija. Lazarević je iskazao ponos činjenicom da aktivnosti „Beba više“, sem pojedinaca, pomažu i privredne organizacije u Brčko Distriktu.

 

Dvije klupe za presvlačenje beba u Brčkom već od danas su u funkciji.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com