Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Karneval na vodi u Brčkom sve bliži, ostalo još samo 6 dana Istaknuto

drinska regata 2016Do Karnevala na vodi Brčko 2019. ostalo je još samo šest dana koji organizuje Nautički klub Brčko pod pokroviteljstvom Vlade i Skupštine. 4. avgusta u gradu biće u Brčkom biće održana prva po redu Savska regata-Karneval na vodi Brčko 2019.

 

 

U okviru manifestacije za sve učesnike, goste i Brčake pripremljen je bogat sportski, kulturni i muzički program.

 

"Uz druženje i opuštanje, cilj nam je da ovom manifestacijom istaknemo prirodne ljepote rijeke Save i poznatog brčanskog izletišta Ficibajer, gdje će biti organizovano obaranje rekorda u pravljenju najveće porcije ćevapa od 5000 kom. Za najbolje učesnike regate predviđene su vrijedne nagrade. Svi prisutni imati će priliku uživati i u muzičkom dijelu programa, koji je predviđen nakon proglašenja pobjednika", rekli su iz Nautičkog kluba Brčko.

 

Gosti večeri su Ljuba Aličić, Zvijezde Granda i članovi gradskih KUD-ova.

 

Prijave za učešće vrše se svakog radnog dana od 08-16 h u prostorijama Nautičkog kluba Brčko ili putem FB stranice - Nautički Klub Brčko

 

Obavezna je potvrda učešća na dan održavanja regate, koja će se vršiti na štandu Nautičkog kluba uz popunjavanje formulara.

 

"Pozivamo vas da budete dio nezaboravne avanture ovoga ljeta na rijeci Savi! Događaj koji se ne propušta! Savska regata - Karneval na vodi Brčko 2019. Nedjelja, 04. avgust. Vidimo se", pozvali su iz Nautičkog kluba Brčko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reg2

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com