Menu

baner for web jpg

Bojan Karać iz brčanskih “Lavova” odlazi u Italiji Istaknuto

Bojan Karac Foto Finish 642x336Bojan Karać, mladi košarkaš brčanskih Lavova od naredne sezone nastupaće u Italiji za klub Derthona Basket iz Tortone.

 

 

Prve košarkaške korake Bojan ja napravio u KK Lavovi Brčko 2016. Trener mu je bio Aleksandar Bližnjaković, tada je nastupao za predpionirsku i pionirsku selekciju brčanskog kluba. Dobre igre prethodnih sezona u kojima je bio jedan od nosilaca igre Lavova nisu prošle nezapaženo i za očekivati je bilo da izuzetno talentovani- perspektivni Bojan Karać (rođen 2004. visok 202 cm) napravi iskorak u karijeri. Četvorogodišnji ugovor sa klubom Derthona Basket članom italijanske serije A2, pruža izuzetnu priliku Karaću za još veći i kontinuirani napredak kroz kadetsku i juniorsku selekciju.

 

Bojan se u Tortoneu, novim klupskim kolegama pridružuje na pripremama za početak nove sezone krajem avgusta. Brčanki klub Lavovi u kojem je ponikao zahvaljuju mu na učinku koji je sa njim bio odličan i vjeruju da će uspješnu karijeru nastaviti u Italiji, piše Radio Brčko.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com