Menu

Asocijacija srednjoškolaca „Pozitivne priče“ Brčko: Važnost profesora u životu jednog srednjoškolca Istaknuto

301485535144Već četvrtu godinu Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za dostavljanje pozitivnih priča o iskustvima u školi.

 

 


Cilj projekta „Pozitivne priče“ jeste da se javnosti pokažu pozitivni primjeri u školama, ali i da se naglasi važnost profesora u životu jednog srednjoškolca. Oni nas ne uče samo formalnim lekcijama, nego i životnim! Ako jedan pravnik ne obavlja svoj posao najbolje imamo izgubljen slučaj na sudu, a ukoliko jedan stolar ne nauči obrađivati drvo, imamo nestabilnu stolicu. Jedna takva priča nam dolazi i iz Brčkog, a glasanje je zvanično počelo.

 

http://www.asubih.ba/2019/07/16/pozitivna-prica-brcko-elma-hasic/- link koji vodi do pozitivne priče, a glasa se klikom na srce u dnu stranice.


Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.


Lokalni timovi su odjeli ASuBiH-a koji realizuju aktivnosti koje provodimo u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com