Menu

Vlasti Albanije buldožerom srušile restoran vlasniku koji je napao španske turiste (VIDEO) Istaknuto

BULNadležne službe u Albaniji srušile su restoran čiji je vlasnik napao turiste i tijelom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun.

 

 


Rušenje je izvedeno po nalogu vlasti Albanije i to buldožerom. Tako je srušen njegov restoran u Porto Palermu, popularnom ljetovalištu na jugu Albanije, javila je TV Klan.

 

Vlasnik restorana Mihalj Kokedima je uhapšen prošle sedmice pošto je napao trojicu španskih turista i dvojicu Albanaca, a vlasti su u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez.

 

Na video-snimku napada se vidi da je Kokedima pokušao da zaustavi automobil u kojem su se nalazili turisti tako što je skočio na haubu, razbio šoferšajbu i na vozilu ostao narednih pet kilometara, prenosi RTS.

 

Turisti su navodno bili nezadovoljni uslugom, dok u restoranu tvrde da gosti nisu platili račun. El Pais je objavio da su žrtve incidenta bili španski biznismen Eugenio Galdon i njegova porodica.

 

Albanski premijer Edi Rama se izvinio i osudio postupak vlasnika restorana.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com