Menu

Obiteljsko fotkanje otišlo u krivom smjeru i pokazalo pravu sliku roditeljstva Istaknuto

mmm98Mnoge mame sanjaju o savršenim obiteljskim fotografijama koje će krasiti njihove okvire i biti vječna uspomena. To je bila i želja Haleigh Mizzles koja je željela ovjekovječiti djetinjstvo svojih troje djece pa je angažirala fotografkinju Jasmine Tamlin.

 

 

Iako su takva fotografiranja uz malu djecu nemoguća misija, fotografi uvijek uspiju napraviti nekoliko sjajnih fotografija na kojima sve djeluje kao idila, ali Tamlin je odlučila napraviti nešto potpuno drugačije.

 

Haleigh, tatu Matthewa, šestogodišnju Ellu, dvogodišnjeg Lincolna i 11-mjesečnog Beckhama fotografirala je u trenucima kad je baš sve pošlo u krivom smjeru. Dok je Tamlin pokušavala zabilježiti romantičan trenutak između mame i tate, Lincoln je pojurio u obližnje jezero.

 

Sve je rezultiralo urnebesnom galerijom fotografija koja je postala viralni hit i prikazuje pravu sliku roditeljstva.

“Ponekad fotografirate djecu, a ponekad ona skoče u jezero. Odlično sam se provela s ovom obitelji iako je dvoje od petero članova završilo u prljavom jezeru”, napisala je Tamlin na Facebooku.

 

“Činjenica da su se smijali zbog toga govori puno o njima”, izjavila je fotografkinja za KTRE News i dodaje da ovo smatra najzabavnijim fotografiranjem i uživa u trenucima koji prikazuju što obitelj doista jest, a ne savršenu sliku koju ljudi ponekad imaju u glavi.

 

mmm9mmm9

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com