Menu

Još uvijek ima strije na bedrima i viška kože oko pupka, ali mama je uspjela skinuti 15 kg...

kgANA-MARIA Klisz je u veljači shvatila da želi smršaviti. Proslavila je 35. rođendan i shvatila da se osjeća tromo.

 

 

“S trećim djetetom sam se udebljala više od 36 kilograma i prvi put u životu je kazaljka na vagi prešla brojku od 90 kilograma”, ispričala je za Popsugar.

 

Shvatila je da više nije sretna i odlučila prestati pronalaziti izgovore. U roku od četiri mjeseca skinula je 15 kilograma.

 

“Tko bi rekao da ću s 35 godina biti u najboljoj formi ikad? I to uz troje djece”, napisala je na Instagramu.

 

Još uvijek ima strije na bedrima i viška kože oko pupka, ali transformacija je sve ugodno iznenadila.

 

“Odlučila sam da neću slijediti tradicionalne dijete jer smatram da su neodržive. Dala sam si pravilo 90/10. 90 posto mog jelovnika mora sačinjavati zdrava hrana, a deset posto namirnice koje volim. Nisam izbacila ugljikohidrate iz prehrane, samo sam pronalazila zdravije supstitute. Bijeli kruh sam zamijenila onim od cjelovitih žitarica. Maslac sam zamijenila maslinovim uljem, a šećer javorovim sirupom. Prisilila sam se da pojedem ogromnu salatu baš svaki dan”, pojasnila je.

 

Zato i sada kad god izađe sa suprugom i prijateljima na večeru, prvo naručuje salatu koju začinjava octom i maslinovim uljem.

 

“Kad je pojedem, nisam toliko gladna i bolje kontroliram veličinu porcija”, dodaje Klisz.

 

Ponovno je počela trčati, a slijedila je i program vježbi poznate influencerice Kayle Itsines.

 

“Sviđa mi se kombinacija trčanja i vježbi snage. Svima koji žele smršaviti savjetujem da odrede jedan motiv: neka to učine zbog sebe”, poručila je.

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com