Menu

Jesenja turneja Kaliopi u BiH, nastup i u Brčkom Istaknuto

kalioKaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u oktobru stiže u Bosnu i Hercegovinu gdje će imati priliku za novi susret sa svojom publikom.

 

 

Turneja započinje 04.10 u Mostaru koncertom u dvorani Herceg Stjepan Kosača i nastavlja se 05.10 u Sarajevu (Dom mladih), 06.10 u Zenici (BNP), 09.10 u Tuzli (BKC), 10.10 u Bijeljini (Centar za kuturu), 11.10 u Brčkom (Dom kulture). Koncerti će se zatim nastaviti u još nekoliko gradova u BiH čiji se termini uskoro očekuju.

 

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na scenu i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari poseban fluid sa publikom koji traje do sljedećeg susreta.

 

Kaliopi, sa svojim sjajnim muzičarima koji je prate na sceni, je za sve ljubitelje dobrog zvuka pripremila posebno koncertno uživanje, a to i sama kaže:


“Jako sam uzbuđena zbog koncerata koji me očekuju! Moja imaginarna LOKOMOTIVA, koja tokom koncerta postane realnost, obavezuje me da putujem dalje i da što više radosti unesem u srcima onih koji pjevaju sa mnom. Dragi moji, spremite se da zapjevamo zajedno!”

 

Ulaznice za koncerte su u prodaji na blagajnama pomenutih dvorana i u online sistemu kupikartu.ba od petka, 06.09.2019.


Producent turneje je jedna od najprepoznatljivijih koncertnih agencija u BiH, Agencija “Zeus” iz Tuzle.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com